Få hjælp til økonomien som studerende

Når man er studerende, kan det nogle gange være svært at få pengene til at række hele måneden ud. Men der er råd at hente! Alt efter hvad din økonomiske situation er, så findes der løsninger og tips og tricks til at skabe luft i økonomien, når man er studerende.

 

Få dig et studiejob

SU-en dækker ofte ikke alle de faste udgifter, og derfor kan det være en god idé at få et arbejde ved siden af sit studie. Selvom et job kan virke som en uoverskuelig ting at tilføje til den travle kalender som studerende, vil dette give lidt ekstra luft i økonomien. På den måde vil være lidt flere penge at bruge i fredagsbaren og på studieture. Et studiejob kan være alt fra weekendvagter på den lokale café til et studierelevant job, hvor du kan få lov at bruge de værktøjer, du lærer på studiet. Det er er bare om at få sendt nogle gode ansøgninger afsted, så er du ikke langt fra at få flere penge mellem hænderne hver måned.

 

Find de billigste abonnementer

Imens man er studerende, er der ofte billigere løsninger på abonnementer og rabatter at hente i kulturlivet. Det kræver blot, at man undersøger hvor de billigste abonnementer er, for da vil du kunne spare en del penge. Forsikringer tilbyder eksempelvis ofte en billig løsning til studerende, hvis man er medlem af en fagforening. Derudover er det også muligt at finde et hurtigt og billigt bredbånd til studerende her.

 

Gå på tilbudsjagt i butikkerne

Her er tilbudsavisen på dine lokale supermarkeder din nye bedste ven. Det kan betale sig at handle ind efter, hvad der er på tilbud i den pågældende uge. Derudover kan det også give mening at handle stort ind få gange om ugen i stedet for at handle ind hver dag. For hver gang man handler, så kan man fristes til impulskøb. Derfor er det en god idé at lave en indkøbsliste og gå specifikt efter de gode tilbud.

 

Lån penge uden kreditvurdering

Når pengene fra studiejobbet og de billige abonnementer alligevel ikke kan gøre at pengene rækker hele måneden, kan det være en løsning at tage et lån. Hvis du tager et lån, skal du være opmærksom på, at pengene skal betales tilbage igen en dag. Mulighederne for et lån er mange, men der er en løsning på et lån penge uden en kreditvurdering. Dette er en hurtig løsning, hvor du kan få pengene udbetalt efter kort tid.