Måske er du ikke den helt gode kok, og du ender altid med at servere købecookies til vennerne. Det kan være, du virkelig ikke ved, hvordan man bager en kage. Men så er det jo bare med at undersøge nettet for de allernemmeste opskrifter.

Så man skal huske at røre rundt i kagen, så der ikke er klumper. Man kan vælge en kage, der ikke skal i ovnen, og så kan man putte den i fryseren i stedet for. Det kan være, det skal være en lagkage med hindbær mousse.

Det kan være en god ide at lave små kager ligesom muffins. Det kan være en rigtig god ide at lave kage til sine gæster. Men du kan jo også bare spise den selv.

Sjove spekulationer

Når du skal gå rundt i din by, så kan det jo være, at du kommer til at spekulere på udregning af omkreds, og det er helt sikkert en måde, hvorpå du kan imponere dine gæster. Så kan I bruge tiden på at udregne de helt rette omkredse til forskellige objekter, og I kan udregne, hvem der har den største bil.

Andre underholdende lege kan være at bygge en hule under spisebordet, hvor I kan spise jeres kage. På den måde kan I vække noget af jeres barndoms hyggelige stunder til live, og det slår enhver fest med temaet børnefødselsdag.

Mange måder

Der er altså mange måder, hvorpå du kan gøre dine gæster overraskede og glade. Det vigtigste er, at I alle hygger jer.

Men det kan godt gøres uden at det behøves at være det samme, som I plejer at gøre. Så er det altså bare med at finde en måde at overraske dem på.

Det kunne også være en ny måde at hilse på, eller måske skal du finde nogle spørgsmål på nettet, som I kan stille hinanden, så I lærer hinanden at kende på den lidt mere spændende måde. Der er mange ting, som vi ikke ved om hinanden, og det kan være sjovt at bryde det mønster. På den måde bliver din fest med garanti meget sjovere.