Sådan kan du lave din egen hjemmeside

Hvis du er interesseret i at lave din egen hjemmeside, så bliver du nok glad for at høre, at det ikke er særlig svært.

Det kræver selvfølgelig lidt tålmodighed og teknik at lave en virkelig god hjemmeside – men man skal jo starte et sted. Her kan du læse lidt mere om, hvordan du gør.

Find et webhotel

Man bruger webhoteller, når man skal lave en hjemmeside. Det er ikke helt gratis at få lavet en hjemmeside, men det kan gøres rigtig billigt.

Det er f.eks. ikke usandsynligt, at du kan slippe med at betale 20 kr. om måneden, og det er da lige noget, der er til at overskue. Du kan altid bruge lidt tid på at finde ud af, hvilket webhotel du skal bruge.

Vælg et CMS

Du skal også have valgt et CMS. CMS står for Content Management System, og det er altså det system, du bruger, når du skal lave din hjemmeside.

Der er mange, der vælger at bruge WordPress. Det er også særligt smart, hvis du ikke har den store erfaring med at lave hjemmeside.

Det er nemlig meget nemt at bruge WordPress, og derfor skal du nok kunne finde ud af det. En anden god ting ved at vælge WordPress er også, at der er vildt mange, der bruger det. Det betyder, at der er meget hjælp at hente, hvis du bliver i tvivl om noget.

Husk også at komme lidt ud

Det kan tage noget tid at lave en god hjemmeside, men det er vigtigt, at du ikke bruger al din tid foran computeren.

Det kan være, du skal have et lille projekt ved siden af, så du ikke får helt firkantede øjne. Du kan f.eks. kaste dig ud i et haveprojekt og opgradere din have. Hvis du mangler gode planter hertil, så find kvalitets geranium online.

Det er en virkelig smart plante at have i haven, fordi den hverken kræver gødning eller vanding. Den er altså virkelig nem at holde, og det er jo rart at vide – specielt hvis man ikke har super grønne fingre.