Vejen til et bedre sexliv for ham

august 26, 2019 Slået fra Af administrator

Et velfungerende sexliv er for manges vedkommende et vigtigt aspekt af livet. Hvad end man er i et forhold eller ej, er det kun sundt med et sexliv, der fungerer godt og giver masser af nydelse. For nogles vedkommende er vejen til et bedre sexliv sexlegetøj. Sexlegetøj kan bidrage med nye følelser og oplevelser til sexlivet og sørge for, at det aldrig går i stå eller bliver kedeligt. Sexlegetøj findes både til mænd og kvinder, til singler og par. Med andre ord findes der noget for alle. Læs her, hvordan sexlegetøj kan være vejen til et bedre sexliv for ham.

Bevar erektionen

Når det kommer til mænds nydelse i seksuelle sammenhænge, er erektionen i de fleste tilfælde en helt central faktor. Jo længere man kan holde erektionen, jo mere tid er der til nydelse og intimitet med sin partner. Kunne du tænke dig en længere erektion, kan du vælge eksempelvis at prøve en penisring. En penisrings formål er netop at skabe en længerevarende og hårdere erektion og i øvrigt også et skærpet klimaks i mange tilfælde.

En anden vej til en hårdere erektion kan være en penispumpe. Her er der ikke tale om et decideret stykke sexlegetøj, men nærmere et redskab, der kan forberede dig til sex. En penispumpes formål er at forstørre penis. Det finder sted ved at skabe et tryk i pumpen, som kan gøre penis både længere, tykkere og hårdere. Herudover kan en penispumpe gøre penis mere følsom, hvilket kan forstærke følelsen og nydelsen under sex eller ved onani. Det er dog vigtigt at fremhæve, at den forstørrende effekt udelukkende er midlertidig. At bruge en penispumpe med jævne mellemrum vil således ikke have nogen vedvarende effekt på størrelsen af penis. Dette er dog ellers en udbredt myte, som blandt andet florerer forskellige steder online. Når man taler om, hvorvidt en penispumpe virker, er det derfor vigtigt at have dette forbehold i baghovedet. Penis pumpe – virker det? Og hvordan? Klik på linket og læs mere.

Sexlegetøj til mænd

Som nævnt kan en penispumpe ikke karakteriseres som et decideret sexlegetøj, selvom den godt kan indgå som et element i forspillet til sex, hvis man ønsker det. Men der findes masser af forskellige varianter af sex legetøj til mænd, som kan tilføre nye spændende følelser og dimensioner til sexlivet for mænd. Nogle af disse typer af sexlegetøj er primært tiltænkt til par, mens andre typer mest er til onani.

Markedet for onaniprodukter til mænd er meget stort. Måske har du hørt om såkaldte fleshlights, der søger at imitere følelsen af en kvindes skede i et stykke sexlegetøj. Nogle varianter er mere realistiske end andre, og med nogle typer hører endda hele kropsdele af silikone med. Blandt sexlegetøj til mænd findes også eksempelvis penisvibratorer, analplugs og de tidligere nævnte penisringe. Alle typer er ikke for alle, og det vil i høj grad være et spørgsmål om smag og behag, hvilken type sexlegetøj der fungerer for dig. Prøv dig derfor frem, eller læs en guide på nettet.