D/s for mig

fantasi latex tøj

I mit begrebsunivers er D/s betegnelsen for Dominans og Submission. Min Herre er dominant overfor mig, og jeg er den submissive, i vores D/s forhold. For mit vedkommende er Han den Dominante i følgende aspekter:

Jeg lader mig underkaste Hans ønsker til mit latex tøj

Jeg adlyder når Han giver mig opgaver – og udfører dem så Han er tilfreds.

Hvis jeg har været ulydig, glemt en opgave eller andet, tager jeg den straf som Han må finde passende.

Jeg viser Ham min respekt for hans latex tøj.

Jeg er ydmyg i min opførelse.

I legen tiltales Han for Herre.

Generelt set er jeg – af natur – respektfuld når jeg omgås andre mennesker – og når jeg træder ind i min rolle i legen kommer de her ting naturligt til mig. Derfor er der sikkert flere latex beklædningsdele der kunne nævnes, men tror ofte at jeg ikke selv bemærker det, da det kommer naturligt til mig, at agere sådan overfor Ham.

D/s har også den anden betydning nemlig – Disciplin og Sadisme, i mit univers går de to ting meget hånd i hånd, da disciplinering og sadismen – udfra min erfaring – hænger sammen. Disciplinering kommer til udtrykke i hvis jeg har gjort noget galt, så bliver jeg gjort opmærksom på det, ofte i form af straf. Jeg er til tider rimelig kæk anlagt når jeg befinde rmig i latex tøj, og det kan godt nogen gange få mig ud på dybt vand. I en situation som den, kan en straf være – 25 slag med spanskerør – ud i en kører. Mentalt – når jeg ved at det er straf – er det ikke rar smerte. Det lyder lidt underligt med latextøj da jeg er ret masochistisk anlagt – men det må være noget der tricker i mit hoved, og som skelner mellem “god smerte” som i at jo jeg må nyde det her. Og straf – som er noget jeg ikke burde nyde.

latex beklædningDet er hvad D/s betyder i mit lille sorte univers.

Hvad vil det sige at være masochist?

Jeg er masochist. Og jeg er stolt!

At være masochist betyder at du tænder på smerte. Dermed ikke sagt at du tænder på AL smerte.

Jeg er mange gange af “udenforstående” blevet spurgt “jamen tænder du så på hvis jeg nu giver dig et klap i måsen?” – svaret er altså NEJ! Jeg tænder ikke på et tilfældigt klap i måsen, jeg tænder ikke på alle som tilbyder sig at de vil give mig en omgang, jeg tænder ikke på at slå tæerne ind i bordbenet (det er ekstremt DÅRLIG smerte faktisk)!

At være masochist for mig – betyder at jeg tænder på smerte:

I den rette situation.

Med den/de rette partnere involveret.

Når det er min Herre.

Når smerten bliver påført med en gensidig respekt.

Når jeg ved at vedkommende kan læse mit kropssprog i latex tøj, og ved hvornår nok er nok (for ja jeg har også grænser for hvor mange timers smerte påførelse jeg kan holde til).

Jo længere tid jeg kender min Herre og hans latex beklædnings dele, jo mere kan Han aflæse mig, og mine reaktionsmønstre. Der er forskellige reaktioner, på forskellige redskaber. Redskaber af latex til at blive påført smerte kan være mange, blandt nogle kan nævnes:

Spanskrør, spankstick, flogger, ridepiske, pin-wheel, klemmer, stearin, m.fl.

Mulighederne er mange, og hvordan man opfatter de forskellige begreber og hvad man ligger i dem – er forskellige – men det er hvad JEG lægger i det at jeg er masochist.

Hvad vil det sige at være Sadist i latex tøj?

Smerte påførelse.

At være sadist vil sige at man tænder på at påfører andre personer smerte eller ydmyge dem – for vores vedkommende i BDSM regi – i seksuelle sammenhæng. Begrebet Sadisme stammer tilbage fra Marquis de Sade – som er bedst kendt for at være forfatteren bag “120 Days of Sodom” som han skrev tilbage i 1785. Han var selv en stor fan af tøj lavet af latex. Det er noget du selv kan tage et nærmere kig på ved at læse dette indlæg om latex tøj.

Sadismen er for mig et fast element i legen – da jeg selv er masochist og min Herre er Sadist, er det mig der modtager smerten, ren Win-Win.. :)Hvad står BDSM for?

latex tøj

Hvad står BDSM for?

B-ondage

Bondage = reb og bindinger.. Reb og det at blive bundet kan være en enormt intens oplevelse, du kan blive bundet på mange forskellige måder, og der findes mange forskellige typer for bindinger og metoder, der har forskellige navne og betegnelser. For mig har rebene en helt unik effekt, følelsen af reb der glider over huden på en og strammer til i et greb, så man ikke kan bevæge sig, er for mig essensen af bondage og latextøj. Et mere dybdegående indlæg omkring bondage vil komme på bloggen inden længe.

D-isiplin/D-ominans

D‘et i betegnelsen står for Disciplin/Dominans, for mig står det mest for dominans, da det er den del som jeg har haft tættest på mig selv i min relation. Jeg blir domineret af min Herre, både på det fysiske men også mentalt når vi er i legen. Dog disciplinere han mig også hvis jeg gør noget som ikke er i hans tag, men det er en lille del af vores leg med latex tøj.

S-ubmission/S-adismelatex kjole

Submission er på forståeligt dansk det samme som at underkaste sig en anden, jeg underkaster mig min Herre, i form af at jeg gør hvad Han ønsker jeg skal gøre. Hvis Han forlanger mig siddende på gulvet ved Hans side, gør jeg det.

Sadimse

Sadisme – et begreb som har fået sit navn fra Marquis de Sade, som er manden bag 120 dage i Sodoma, begrebet dækker over en person som opnår seksuel tilfredsstillelse ved at påfører andre mennesker smerte. Typisk for en Herre og i den relation jeg er i, foregår det gennem smæk med diverse redskaber typisk på mås, ryg, bryster, lår, fisse mv. der bruges og leges også med stearin, klemmer, ild mv. som giver Herren nydelse, da han ved at jeg nyder smerten og Hans magt over mig.

M-asochisme

Masochist er betegnelsen for en person som – modsat sadisten – nyder at blive påført smerte, som opnår seksuel nydelse og tilfredsstillelse gennem smerten. Jeg hører under betegnelsen masochist, da jeg tænder på den smerte som min Herre påfører mig.

latex kjole

BDSM

De ovenstående begreber er hvad BDSM står for, og hvad definitionen på det er. Hvordan man sammensætter det og bruger det i sin leg er enormt forskelligt.