Julen kan være en hård måned for din konto, men der findes en smart måde at få mere luft på.

Hvis du har en lidt anstrengt konto i julen, så kan det være du skal læse med her. Der findes nemlig en smart måde du kan få mere luft i økonomien på. Det behøves ikke altid være et forbrugslån med dyre gebyrer der skal til. Du kan nemlig få en smart afbetalingskonto, der stort set virker som en kasse kredit. Den stå altid klar når du mangler lidt ekstra, men koster ikke noget når du ikke bruger den. 

Det er som sådan lidt en kombination af betalingskort og konto. Denne smarte måde betyder at du kan lave alle dine køb online og betale dem når det passer bedre ind hos dig. Det eneste du skal gøre at oprette dig og bruge den til din købe fremover. Du kan stort set købe alt online med denne nye måde. Det er ting som tøj, sko, legetøj, elektronik, dæk til bilen, hårde hvidevarer, mad, møbler, frækt lingeri og ja endda sexlegetøj. Alt kan samles på en konto, der samtidig også er en afbetaling. Det er nemt, at komme igang, du skal faktisk kun bruge nem id og kredit kort. 

Hvordan virker det så når du skal handle med det ?

Det er utrolig nemt at bruge, for det virker i stort set alle shops du allerede bruger. Du handler som du plejer, men vælger nu en helt ny betalingsmåde når du afslutter din ordre. Det betyder at dit køb ikke længere trækkes fra din bank konto, det trækkes fra din afbetalings konto.

Her logger du så efterfølgende ind og angiver hvordan du vil betale beløbet tilbage. Det gode er at alle dine køb bliver samlet til et stort beløb. Du angiver så blot hvor mange måneder du vil afbetale over og så bliver det delt op i små bidder.