Vil du gerne til London, kan du meget nemt komme afsted for en ganske fornuftig pris. Det er nemlig nemt at finde billige flybilletter til den engelske hovedstad.

Find de flotteste termodragter til kvinder her.

Et af de billigste steder at flyve til

En af de mange fordele ved at besøge London er jo, at det er blevet til et af de billigste steder at flyve til. Du kan ofte finde flybilletter for helt ned til under 100 kroner pr. vej, og nogle gange kan du endda finde dig en tur-retur billet for under 100 kroner. Der er masser af afgange fra Danmark til London hver eneste dag, og det er nemt at finde en afgang og en pris, der passer perfekt til dig og dine ønsker.

Her finder du de billigste termojakker til børn.

Flyv til den rette lufthavn og spar penge

Hvis du gerne vil til London for så få penge som muligt, kan det være en god idé at tænke over, hvilken lufthavn du vælger at flyve til. For det har nemlig meget at sige i forhold til prisen. Det er fx meget billigere for dig at flyve til lufthavne som Stansted og Luton, end det er at flyve til Gatwick og Heathrow. Og det er ofte ikke meget sværere for dig at komme ind til centrum af byen fra de mindre lufthavne, end det er at komme dertil fra de større. Der er mange, der har gjort det før dig.

Gør det nemt at komme på en weekendtur

Når det er så billigt at rejse til London, er det også markant nemmere for dig at tage til en by som London på en weekendtur. Hvis du skal bruge under 500 kroner for dig og din partner til at komme tur-retur fra London, og hvis du samtidig kan finde et par billige overnatninger, kan du virkelig komme afsted til London for en ganske favorabel pris. Det handler bare om at være god til at finde de bedste billetter, så skal det nok kunne lade sig gøre for dig at komme afsted for næsten ingen penge.