Hvad skal du bruge din have til?

Er du så heldig, at du har en dejlig stor have, hvor der er plads til alverdens sjove ting og sager?

Når man rammer forårs- og sommermånederne, er det meget skønt at have sin helt egen have, da man på den måde har meget lettere ved at komme ud i den friske luft.

Men hvad bruger man helt konkret haven til?

Jo, der er mange, som synes, at det er helt fantastisk og nærmest terapeutisk at lave havearbejde, så det er helt klart noget, du kan få din tid til at gå med i løbet af foråret og sommeren.

Hvis du ikke har så grønne fingre, kan du stadig bruge haven til en masse afslapning og fordybelse.

Dyrk alverdens frugt og grønt

En rigtig god ting at bruge sin have til, er til dyrkning af alverdens planter. Hvis du ikke lige synes, at pengene helt rækker til alt det, du gerne vil købe, så lån penge kredit – ellers kan du også bare tage den sikre vej og blot bruge det, du rent faktisk har råd til og så finde alternative løsninger til resten.

Der er så mange planter, man kan dyrke, og du kan sagtens finde rigtig mange billige planter. Hvis du godt kan lide det mere æstetiske udtryk, altså planter, der bidrager til havens udstråling, så skal du måske have en masser blomster og træer.

Hvis du derimod vil have en brugbar have og altså dyrke en masse frugt og grønt, du kan tage med i din madlavning, så skal du måske undersøge kapilærkasse hvordan, så du blandt andet kan dyrke dine egne tomater. Det er i hvert fald ret tjekket og praktisk med en spiselig have.

Afslapning i den friske luft

Udover havearbejde og dyrkning af diverse planter så er der selvfølgelig også meget andet, man kan bruge sin have til.

Hvis man er så heldig at have en have, der ligger lidt afsides, er det oplagt at bruge den til at læse en god bog eller lytte til en podcast.

Det er skønt at være i den friske luft, særligt om sommeren, hvor det næsten kan føles helt tosset at gå rundt indenfor, når der er så dejligt vejr derude.

Derfor kan du lave et lille afslapningsområde – måske på din terrasse – hvor du gør det rigtig hyggeligt for dig og dem du bor med at hænge ud der og fordybe jer i alverdens ting og sager.