Når det kommer til din bil, gør du så hvad du kan for, at den er så miljøvenlig som muligt? Du har muligvis allerede skaffet en elbil, men din oplader til bilen kan være en ægte miljøsynder, uden at du ved det.

Hvis du vil være en ægte klimakæmper, kan du gøre en smule research og købe den mest skånsomme elbiloplader. Du kan også sørge for, at dine børn tidligt bliver en del af klimakampen. Du kan eksempelvis lave en sjov aktivitet med dem, som at plante et træ.

Sørg for, at dine børn overtager den verden, du selv havde

Hvis du gerne vil have, at dine børn får lov til at vokse op i den samme verden som dig, så må du gøre en ekstra indsats for at redde miljøet.

Du kan eksempelvis købe den grønneste oplader til din elbil, så din elbil faktisk er så grøn som du tror. Hvis du vil finde den mest Co2 venlige elbiloplader, bør du kigge på easee Norge. Her finder du nogle af de mest Co2 neutrale elbilopladere, og gør en ekstra aktiv indsats for at for at mindske dit Co2 aftryk.

Hvis du gerne vil have, at dine børn også skal deltage aktivt i klimakampen, er det vigtigt at de tidligt introduceres til klimaet og naturen.

Natur

Du kan eksempelvis lave en aktivitet med dem, der både er sjov og skaber en smule bevidsthed omkring naturen i dem. Eksempelvis kan du plante et træ med dem mens de er små, som de kan se vokse op i takt med de selv gør.

Hvis du vil plante et træ, der kan holde til det danske klima, og blomstrer utrolig smukt i foråret, kunne et dværg kirsebærtræ være en ide.

Det kan passe sig selv, når først det er plantet, og dit barn kan følge med i dets udvikling mens de vokser op sammen.

På den måde kan du på en sjov og hyggelig måde introducere dine børn til, hvorfor klimaet skal behandles ordenligt, samtidig med i planter i træ og hjælper kloden.