At blive rig er noget mange mennesker gerne vil. Mange mennesker tror at rige mennesker har været heldige og at det aldrig kunne ske for andre mennesker. Dette er dog ikke tilfældet. Der er en helt bestemt måde hvordan man bliver rig på. Alle de helt store mennesker har fyldt denne metode og gør det med garanti hele deres liv. Det er nemlig ikke heldigt eller ved tilfælde man bliver rig, men mere igennem hårdt arbejde.

Starten

Starten kan godt være lidt svært for mange mennesker. Hvis man gerne vil starte en virksomhed, skal man som regel have noget startkapital. Dette kræver sjovt nok at man har nogle penge. At skaffe disse penge kan for mange mennesker godt være grunden til man aldrig fik tingene gjort. Dette behøver dog ikke at være en stopklods mere. Man kan nemlig få hurtig lån gratis, som gør at man kan starte med sin virksomhed. Dette kan være at man kan få råd til at købe de materialer ind, eller bygge det rum man skal have for at starte. Der er dog meget minimum ting der skal til for at starte en virksomhed, så lad være med at tro det hele skal bygges på engang.

Ens vaner skal ændres

At ændre vaner kan godt være rigtigt svært. Hvis man gerne vil være rig er dette dog nødvendigt. Rige mennesker har nemlig alle deres fælles vaner. De står meget tidligt op, gerne ved en klokken 05.30 for at kunne få det meste ud af dagen. Dette gør man har mulighed for at gøre en masser inden mange andre står op. Herefter begynder de at arbejde målrettet og lave arbejde de ved virker. Hvis man ikke ved om det man laver virker, så er det ikke specielt godt at gøre det. En klog mand sagde man gerne skulle lave aktiviteter der kunne give en mellem 400-500 Dollars i timen fremadrettet. Herefter skal man altid være villig til at lære gennem nye bøger hver måned. Dette er meget vigtigt da man hele tiden skal udvikle sig for at forblive rig. Til sidst skal man bygge et netværk. Dette netværk skal være det stærkeste man kunne forestille sig. Hvis man herefter manglede hjælp eller andet, så havde man altid en man kunne skrive til, som er ekspert inden for netop det område man laver. Det skal dog siges at nogle gange kan man godt have hårde perioder, og derfor er det en rigtig god idé at have et overblik over de bedste a-kasser i Danmark. Dette giver nemlig muligheden for at få hjælp til ens indkomst hvis den skulle være lidt lav en måned eller to. Dette er en rigtig god mulighed både for dem der arbejder på job, men bestemt også for dem der er selvstændige.