Har du gæster, der snart kommer på besøg, og ved du ikke, hvad du skal gøre med deres sovepladser? Bare rolig, vi har styr på det. I dette blogindlæg vil vi nævne de forskellige typer senge, der findes til gæsteværelser, og hjælpe dig med at vælge den perfekte seng til dine behov. Så uanset om du leder efter en sengeramme, luftmadras, futon eller noget helt andet, så har vi dig dækket ind. Læs videre for at få mere at vide!

Til det lille gæsteværelse

Er gæsteværelset lille, er en fleksibel seng den bedste løsning. En mulighed kan være en sovesofa. Køb af sovesofa vil give masser af plads til andre møbler som f.eks. en kommode eller et natbord, og dine gæster vil sætte pris på ikke at føle sig trange i deres værelse. En sovesofa kan gøre rummet større, da sengen både kan agerer som sofa og seng på én gang.

Til det store værelse

I større gæsteværelser har du flere muligheder, når du skal vælge en seng. Her behøver man ikke at tænke kreativt eller tænke på at udnytte en mindre plads. Her kan du frit vælge mellem en boxmadras, hvortil man kan give en komfort i særklasse. Husk at vælge en god madras, som tilpasser sig kropstypen. Og hvis du allerede ved nu, at det er gamle oldefar på 75 år, så sørg for at vælge en mere fast madras. Er sengen til et barn, kan madrassen godt være medium/fast. Klik her for at blive klogere.

Til dele-værelset

Har du et fælles værelse med flere senge? I så fald er det vigtigt at tænke over, hvordan sengene skal bruges. Hvis værelset kun bruges til at sove i, er køjesenge eller køjesenge en god mulighed, da de sparer plads. Men hvis rummet også skal bruges til at studere eller slappe af i, så er det en god idé at vælge enkeltsenge.