Kaffekværnen er mindst lige så essentiel som kaffebønnerne og selve espressomaskinen. At vælge en god kaffekværn er essentiel, hvis du vil have det maksimale ud af dine kaffebønner. Læs mere om valg af den rigtige kaffekværn her i denne artikel eller gå til atcasa.dk for mere information.

Få det bedste kafferesultat

Hvis du vil have de absolut bedste resultater, når du laver kaffe, skal du ikke købe malet kaffe. Som alternativ bør du købe hele kaffebønner, som du selv maler for at få dem til den helt rigtige grovhed – bevarer alle de lækre aromaer og næringsstoffer.

Der findes et utal af diverse kaffekværne på markedet, men først skal du spørge dig selv, hvilken slags kaffe du laver af kaffebønner. Hvis du planlægger at lave espresso, skal du vælge en kaffekværn, der maler bønnerne perfekt.

Valg af en manuel eller elektrisk kaffekværn?

Der er meget forskel på at vælge en manuel eller en elektrisk kaffekværn. Ønsker du den billigste model, der også holder længst, kan du vælge en manuel kaffekværn til en god pris. Det kan også være et bedre valg, hvis du ønsker autentisk kaffebrygning.

Til gengæld er det ikke et godt valg, hvis du ønsker mange forskellige konfigurationsmuligheder og et ensartet resultat hver gang. En elektrisk kaffekværn er et meget bedre valg her, da den gør alt arbejdet for dig , du skal bare sætte den op. Den elektriske kaffekværn er derfor den bedste, hvis du vil bruge kaffebønner til forskellige espresso-drikke, såsom americano, macchiato eller cafe latte. At opnå et godt resultat er nemmere og tager ikke så lang tid som med en manuel kaffekværn.

Skal du vælge stål eller keramiske skæreklinger?

De fleste manuelle kaffekværne har keramiske klinger, de fleste elektriske kaffekværne har stålklinger. Ønsker du det mest aromatiske slutresultat, kan det være en god idé at vælge en kaffekværn med keramiske klinger. Keramiske blade bliver ikke varme under centrifugering, hvilket sikrer, at bønnernes aroma bevares. Find et udvalg af kaffekværne her.