Hvis du er helt fortabt på, hvem du skal stemme på, så er der ingen grund til bekymring. Du er ikke den eneste i denne situation. Der er mange ting, at skulle tage stilling til, og beslutte sig for. Dette kan godt være en periode, hvor du måske stresser over hvem du skal stemme på. 

Dette er en skam, hvis du er helt fortabt, så finder du de største partier her, og lidt information omkring dem, hvorudfra du kan beslutte om de er værd at læse mere om, og eventuelt stemme på den første november 2022.

Socialdemokraterne (A)

Socialdemokraterne er det parti, som Mette Frederiksen er en del af. Deres fokus ligger på, at skabe en tryggere fremtid for Danmark og de danske indbyggere. De vil gerne forbedre vilkårene i samfundet, holde fast i en ansvarlig økonomisk politik, og føre en stram udlændingepolitik.

Venstre (V)

Venstre lægger deres fokus på, at danskerne skal have mere frihed, og dermed får flere muligheder. De tror på, at danskerne skal træffe alle deres beslutninger selv, hvilket de også tror på leder til flere muligheder. 

SF (F)

SF har en vision om, at Danmark kan blive til et land, hvor børn trives. Et land hvor det er trygt, at blive gammel. Et land hvor der er fokus på kloden og naturen. Et land hvor man ikke mister hus og hjem, når priserne stiger. Et land hvor der er mere sikkerhed for folket.

Konservative (C)

Det Konservative Folkeparti vil gerne give de danske familier mere økonomisk frihed. De vil gerne gøre Danmark mere trygt ved, at slå hårdere ned på kriminalitet, og sørge for at udlændinge lærer dansk og kan forsørge sig selv. De vil gerne give alle børn en god start på livet.

Frie Grønne (Q)

Frie Grønne har fokus på antiracisme, og vil gerne have, at folk har lige rettigheder i Danmark. Derudover har de fokus på klimaet, og de er ikke villige til at gå på kompromis, når det gælder klimaet.