Det kan være svært at finde ud af, hvordan man skal indrette et teenageværelse. For det første skal det være stilfuldt og passe til den unge person, der skal bo der. Samtidig skal det også være funktionelt, så teenagerne har plads til alle deres ting. I denne guide vil vi give dig nogle gode råd til, hvordan du indretter et teenageværelse, der er både stilfuldt og funktionelt. Klik ind og find flere gode råd her: http://jubii.dk/articles/article.php?p=51&m=Indretning-af-teenageværelser.

Grundlæggende design

For det første er det vigtigt at have et godt grundlæggende design af værelset. Det betyder, at du skal have nogle gode møbler, der passer til den unge person. For det andet skal du sikre dig, at der er masser af opbevaringsplads i værelset. Dette kan være i form af reoler eller skabe. Derudover skal du også sørge for, at der er en god belysning i værelset. Teenagere har brug for meget lys, så de kan se godt, når de læser eller arbejder på deres værelse.

Farver og tapet

Når du har fundet det grundlæggende design af værelset, kan du begynde at tænke over farverne. Der er ingen regler for, hvilke farver der skal være på et teenageværelse. Men det er altid en god idé at holde sig til en roligere palet af farver. Dette giver værelset et mere afslappet udseende. Tapet er også en god idé, da dette kan tilføje et interessant udseende til værelset.

Møbler

Når du har fundet den helt rigtige indretning og de rette farver, er det tid til at tænke over møblerne. Møblerne skal være behagelige at sidde i, men de skal også have en funktion. De fleste teenageværelser har en computer eller et tv, så det er vigtigt at have nogle behagelige stole eller sofaer.

Og på hjemmesiden her kan du få hjælp til, hvad en tilstandsrapport anvendes til, den dag din teenager skal flytte hjemmefra.