Parterapi for at kickstarte forholdet i København

Vores kærlighedsrelation er altafgørende for os. For vi vil altid have brug for at være trygge, kunne udvise tillid og derigennem udfolde os bedst muligt i livet. Ved at have en et trygt og kærligt parforhold har vi bedre mod til at gå ud i livet og finde accept, mærke bekræftelse og finde interesse i noget uden for os.

Og det er også i vores par relation at vi finder styrke og mod til at takle de være ting, vi møder som er udfordrende og nogen gange uoverskueligt. Men har vi den rette base og har vi fået slået gode dybe rødder, så vælter vi ikke, hvis uvejret rammer os og det stormen griber i vores grene. Også når I bor i København

Derfor er det også særligt sårbart, når vores vigtigste relation begynder at gå skævt. Hvor vi mærker en stigende og tiltagende afstand i relationen og hvor vi mærker et stigende tillidsbrud, et svigt og en utryghed på, om jeg kan regne med, at min partner er der for mig.

Det kan være smerteligt at komme dertil, at vi føler os uelsket og afvist af den anden, og vi begynder at kommunikere til hinanden på en måde, som vi i forvejen ved vil ramme og gøre vores partner ked af det. Og når vi kan mærke smerten, så stiller vi os automatisk i en forsvarsposition. Og siger hårde ting tilbage. Som en paradoksal måde at kalde på vores partner. Vi kalder ved at sige hårde ord og afvise den anden. Vi mennesker er nogle komplekse størrelser og tingene bliver hurtigt ret irrationelt og uhensigtmæssigt. 

Kontakt en parterapeut København, hvis I kan mærke at tingene er ved at gå skævt for at tage tingene i opløbet. Hvis du synes at parterapi er dyrt, så skulle du prøve at blive skilt. Det er dyrt.