At træffe beslutningen om at ansætte en au pair er et stort skridt for enhver familie. Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, eller hvad man skal gøre. Men bare rolig, vi er her for at hjælpe dig! I denne artikel vil vi gå dig igennem hele processen med at finde og ansætte en au pair. Vi giver dig tips til, hvordan du finder den rigtige kandidat, hvilke spørgsmål du skal stille under interviewprocessen og meget mere! Så, uanset om du lige er begyndt eller allerede er midt i søgeprocessen så læs videre for at få nogle nyttige råd.

Processen med at finde og ansætte en Au Pair

Når du skal finde og ansætte en au pair, er der nogle få ting, du skal gøre for at gøre processen så smidig som muligt. Her er en oversigt over de skridt, du skal tage:

Trin et: Det første skridt er at beslutte, om du har brug for en au pair. Familier med små børn har typisk brug for mere hjælp end familier uden børn, men der er også andre faktorer at tage hensyn til. Hvis den ene forælder f.eks. arbejder på fuld tid, og den anden er hjemme med børnene, er det måske ikke nødvendigt med en au pair.

Trin to: Undersøg forskellige au pair-programmer og vælg det, der passer bedst til dine behov. Start her.

Tredje trin: Undersøg siden, og brug eventuel det filter der er, hvis ud foretrækker et bestemt køn, en bestemt alder og erfaring.

Fjerde trin: Kontakt de potentielle kandidater som du finder interessante og vælg den bedste til din familie.

Trin fem: Underskriv en kontrakt med au pairen og kom i gang!

Det lyder måske simpelt, når man stiller det op i 6 trin, men de tre første trin er nok dem, der tager længst tid, fordi det skal være en velovervejet beslutning, som tager højde for alles behov.