Sådan får du styr på konfirmationen

Har du et barn, der snart skal konfirmeres? Så ved du måske allerede, at der er meget, der skal gøres klar. Mangler du et godt overblik? Så er du havnet på den rigtige artikel.

Her kommer der nemlig en liste over nogle af de ting, du aldrig må glemme, når du skal planlægge en konfirmation.

Konfirmationstøjet skal på plads i god tid

Det er vigtigt, at dit barn har noget flot konfirmationstøj at tage på. Det er sandsynligvis første gang, dit barn skal have noget lidt dyrere tøj, men det er jo også vigtigt, at de føler sig specielle på dagen. Det er smart at være i god tid, da det kan tage tid at finde den rigtige kjole eller det rigtige jakkesæt.

Hvis du har en pige, så kan du f.eks. vælge en konfirmationskjole lilly – de har et godt udvalg, og her kan hun måske finde noget, hun kan lide.

Sådan får du råd til konfirmationen

Det kan være svært at finde pengene til en konfirmation. Det er vigtigt, at man også har mulighed for at smide lidt penge i projektet, for det er jo en meget speciel dag. Hvis du mangler penge til konfirmationen, så lån penge i weekenden.

Invitationer, pladser og gæster

I skal finde ud af, hvem der skal inviteres og så sende invitationer ud. Her kan I overveje, om det skal være en stor eller lille konfirmation.

I kan selv designe jeres invitationer, eller I kan få andre til at lave dem. I skal derefter finde ud af, hvordan alle skal placeres i lokalet. Her skal I tænke over, hvem der snakker godt sammen.

Taler og sange

Du vil sikkert gerne fortælle din datter eller søn, hvor meget du holder af ham eller hende på dagen. Det kan du enten vælge at gøre gennem en sang eller tale.

Du kan finde meget inspiration på nettet, hvis du ikke har meget erfaring med sang eller tale. Hvis du er helt på den, så kan du også bestille nogle til at skrive en sang for dig – så er du sikker på, at det bliver et hit.