Det er lang tid siden, at vi sådan rigtigt har kunne holde et middagsselskab. Corona har i over et år sat begrænsninger på det sociale liv og hvor mange vi har måtte være sammen med.

Nu ser det dog ud til, at der begynder at være lys for enden af tunellen.

Er du så småt begyndt at se frem til den næste gang, at du får gæster til middag, så kan du læse med her og få nogle gode tips til forberedelserne.

Planlæg en lækker menu

Lige gyldigt om det er familie, venner eller kollegaer du får på besøg, så skal du lave noget lækkert mad. Måske er det på tide at du eksperimenterer lidt i køkkenet og giver dig i kast med nogle opskrifter, som du aldrig har prøvet før.

Du kan f.eks. lave en lækker treretters menu med torsk i filodej som forret, beef wellington som hovedret og en lækker lime cheesecake til dessert.

Står du og mangler en beef wellington opskrift kan den hurtigt findes på nettet, ligeledes kan en opskrift på torsk i filodej og lime cheesecake.

Find på noget underholdning

Med lækker mad kommer man langt, men der skal mere til for at holde et succesfuldt middagsselskab.

Dine gæster skal gerne more sig og have det sjovt undervejs. Derfor skal du også finde på noget underholdning.

Hvis I ikke er alt for mange mennesker, er det altid et hit at kunne finde et brætspil frem. Med et brætspil kan du engagere alle gæsterne og I er samlet om én aktivitet alle sammen.

En lille quiz er også altid sjovt. Hvis du har tid, kan du endda lave en særlig quiz der handler om dine gæster. Det skal nok få alle til at grine en smule og du er garanteret, at dit middagsselskab vil huske denne aften i lang tid.

Det er simpelt, men at have en joke eller to i ærmet er også en rigtig god idé. Du kan derfor bruge lidt tid på at komme på dine bedste jokes, så du kan glæde dine gæster med et godt grin i løbet af aftenen.