Her får du et bud på 25 forskellige skønne kager, som alle kan laves i en glutenfri og / eller en laktosefri version.

  1. Chokoladekage: En klassisk kage lavet med chokolade og smør, ofte toppet med en lækker chokoladeglasur.

  2. Gulerodskage: En fugtig kage lavet med revne gulerødder, krydret med kanel og nødder og ofte serveret med cream cheese frosting.

  3. Citronmåne: En luftig kage med en frisk smag af citron, typisk toppet med en skarp glasur.

  4. Red Velvet-kage: En fløjlsagtig, rød kage, ofte serveret med cream cheese frosting og pyntet med smuldrede kagekrummer.

  5. Cheesecake: En cremet kage lavet med en blanding af cream cheese, sukker og æg, ofte på en knust kiksebund og serveret med frugtpuré eller bær.

  6. Tiramisu: En italiensk kage lavet med lag af ladyfingers dyppet i kaffe og mascarponecreme, drysset med kakao.

  7. Banankage: En fugtig kage lavet med modne bananer, ofte tilsat kanel og nødder og serveret med en glasur eller cremet frosting.

  8. Klassisk Tærte Tatin: En fransk kage lavet med karameliserede æbler, bagt på hovedet i en smørret tærtebund.

  9. Kokosmakroner: En let og luftig kage lavet med revet kokos, æggehvider og sukker, ofte bagt til en sprød yderside.

  10. Marble Cake: En kage lavet med lag af vanilje- og chokoladedej, der er marmoreret sammen for et smukt udseende og en blanding af smag.

  11. Pavlova: En luftig kagebund lavet af marengs, typisk toppet med flødeskum og friske bær.

  12. Pumpkin Pie: En amerikansk kage lavet med græskarfyld krydret med kanel, muskatnød og ingefær, ofte serveret med flødeskum.

  13. Eplekake (Norsk æblekage): En norsk æblekage lavet med tynde skiver af æbler, krydret med kanel og sukker og bagt i en sprød dej.

  14. Sachertorte: En østrigsk chokoladekage lavet med en lag af abrikosmarmelade og dækket med en glasur af mørk chokolade.

  15. Boston Cream Pie: En amerikansk kage lavet med to lag af let svampet kage, fyldt med vaniljecreme og toppet med chokoladeglasur.

  16. Lamingtons: En australsk kage lavet af kvadratiske stykker svampet kage, dyppet i chokolade og rullet i revet kokos.

  17. Baklava: En traditionel tyrkisk kage lavet af lag af filodej, nødder og sirup.

  18. Angel Food Cake: En luftig kage lavet af let marengs, typisk serveret med friske bær eller let glasur.

  19. Kaffebrød: En dansk kage lavet med lag af svampet dej og remonce, ofte serveret med kaffe og flødeskum.

  20. Sticky Toffee Pudding: En engelsk kage lavet med dadler og overhældt med en lækker karamelsovs.

  21. Scone: En britisk kage, der minder om en tør kiks, ofte serveret med syltetøj og clotted cream.

  22. Black Forest Cake: En tysk kage lavet med lag af chokoladekage, kirsebær og flødeskum, typisk garneret med chokoladespidser.

  23. Jordbærkage: En let og luftig kage lavet med friske jordbær og flødeskum, ofte serveret om sommeren.

  24. Mille-feuille: En fransk kage lavet af lag af butterdej og flødecreme, ofte drysset med flormelis.

  25. Opera Cake: En fransk kage lavet med lag af svampet mandelkage, kaffesirup, ganache og kaffesmørcreme.

Brug glutenfri mel, glutenfri bagepulver også for at lave glutenfri kager. Ønsker du ikke at bage dine egen laktosefri og glutenfri kager, så bestil online med hurtig levering hos Løvegården. Du finder hele udvalget af glutenfri kager her: https://www.loevegaarden.dk/vare-kategori/broed-og-kage/glutenfrie-kager/

Mange af kagerne er også laktosefri, mælkefri, fri for æg og andre allergener samt veganske.