En firmatur gavner ikke kun de enkelte medarbejdere. Den gavner i den grad også firmaet, idet sådan en tur kan være med til at styrke fællesskabet, tilliden og samarbejdet blandt de ansatte. En firmaudflugt er derfor i mange tilfælde en gunstig investering for virksomheden. Vi har her samlet vores bedste tips til, hvordan du planlægger en uforglemmelig firmaudflugt for dine medarbejdere.

Involvér dine medarbejdere

Det er svært at planlægge en uforglemmelig firmatur – men det er en helt umulig opgave, hvis du ikke involverer medarbejderne, som rent faktisk skal afsted. De ligger nemlig alle sammen inde med ønsker og ideer til alt fra destinationer til oplevelser. Det er selvfølgelig ikke muligt at opfylde alle ønsker, men du kan få en masse gode ideer og inspiration ved at lytte til medarbejdernes forslag.

Kom langt væk fra arbejdspladsen

Det kan selvfølgelig være fristende at afholde en firmasammenkomst i virksomheden. Her har man nemlig allerede lokaler til rådighed. Det er dog aldrig en god idé at holde fælles aktiviteter på selve arbejdspladsen. Når man er på arbejdspladsen, befinder man sig nemlig i et helt andet mindset – man tænker på arbejdet, man mangler at lave – og det gør det svært at slappe af og hygge sig med dine kolleger. Vi anbefaler derfor altid leje af bus hos et professionelt busselskab, så I har transporten frem og tilbage dækket.

Vælg sjove aktiviteter

Når man skal på en firmaudflugt, så skal der være nogle sjove aktiviteter undervejs – ellers føles det bare som endnu en arbejdsdag, bare i andre omgivelser. Der findes mange forskellige aktiviteter, som alle kan nyde godt af. Det kan f.eks. være at køre gokart, spille paintball eller lasertag, escape rooms og meget mere. Det handler bare om at finde en aktivitet, som passer til de fleste og som alle kan have det sjovt med.